Café Wolthoorn & Co | AGENDA
15364
page-template-default,page,page-id-15364,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_popup_menu_text_scaledown,transparent_content,qode-theme-ver-10.1.1

29 februari | 21:30 uur
Blues Tour Groningen @ Café Wolthoorn & Co
Sugerdaddy and the Honeydrippers

We doen weer mee met BTG 2020! Op 29 februari maakt ons achterlokaal weer plaats voor het podium waarop een geweldige band zal optreden. Voel je vrij om tijdens de Blues Tour in Groningen GRATIS binnen te stappen en mee te swingen met deze west-coast bluesband!

SUGARDADDY AND THE HONEYDRIPPERS
____

Het sleutelwoord voor Sugerdaddy and the Honeydrippers is de west-coast blues! Dat is niet de reguliere blues wat je op elk festival hoort, maar swing-time music zoals dat ook werd gedaan in de jaren ’50.

Muziek die helden zoals Robert Lockwood & Little Walter Jacobs maakten. En na de jaren 50 artiesten zoals Kim Wilson, R.J. Mischo, Junior Watson en James Harman. Een beetje in de traditie van de vroegere Hollywood Fats band.

Daarbij wordt ook nog een eigen repertoire met eigen nummers gespeeld. Deze zijn zomaar out of the blue ontstaan aan de hand van gebeurtenissen die ooit plaats vonden. Voor de festivals iets speciaals, want deze muziek hoor je in Nederland bijna niet meer. Echte geluiden zoals in de jaren vijftig, waar op gedanst kan worden.

Alles wat Sugardaddy and the Honeydrippers spelen, ademt diezelfde sfeer uit, het is typisch een live band die publiek-georiënteerd is en er gebeuren op het podium soms dingen die niet te repeteren zijn. En dat is wat er gebeurd is: vijf gelijk gestemde blues zielen die elkaar aanvoelen, een strakke west-coast band.

Paul van der Berg (zang/piano), Hans Niemeijer (contrabas), Joni Fens (Sax), Gerrit Bruinink (drums), Thomas van der Berg (gitaar) en Erik Niemeijer (mondharmonica).

www.honeydrippers.nl


Verder hebben we op dit moment eventjes geen verdere evenementen op de planning staan. Houd deze pagina of onze Facebook in de gaten om op de hoogte te blijven van onze evenementen en acties.

Voor de rest ben je vanzelfsprekend zeven dagen per week welkom in het café, zie hier onze openingstijden.