Café Wolthoorn & Co | AGENDA
15364
page-template-default,page,page-id-15364,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_popup_menu_text_scaledown,transparent_content,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Blues Tour Groningen 2019

23 februari 2019 – 21.30 tot 01.00 uur


The Highway Rhythm & Blues Gang is een graag geziene band in het bluescircuit. De stijl van de Gang laat zich niet specifiek typeren, maar bestaat uit Swing- & Jump blues met een vette flirt richting de Bluesrock en de Chicago Blues.

Jimmy Vaughan, Muddy Waters, Kenny Wayne Shepherd, John Mayall, the Red Devils, Junior Wells, zijn enkele van de artiesten die voor ”the Gang” een bron van inspiratie zijn. De muziek onderscheidt zich door variatie in nummers, grote afwisseling qua sound door de wisselwerking van gitaar, piano, Hammond-orgel en vooral erg veel speel plezier. De ervaring van de muzikanten, in combinatie met het uitgestraalde speelplezier, zorgen voor een geweldige bluesavond. Kortom, The Highway Gang is volgens eigen zeggen, “duidelijk geen band van dertien in een dozijn”.

De band bestaat uit Marco Neep (drums en zang), Henry Neep (bas), Andy Nijmeijer (Hammond en piano) en Eric Bosma (gitaar en zang).

🎸🥁🎶

Houdt deze pagina of onze Facebook in de gaten om op de hoogte te blijven van onze evenementen en acties.

Woensdag 27 maart: Pubquiz
Maandag 22 april (Tweede Paasdag): Paasklaverjastoernooi

Voor de rest bent u vanzelfsprekend zeven dagen per week welkom in het café, zie hier onze openingstijden.