Café Wolthoorn & Co | AGENDA
15364
page-template-default,page,page-id-15364,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,transparent_content,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

3 december 2017 | 16.30 uur
Uniek Jazzconcert

Na een spetterend, uitverkocht concert afgelopen jaar mogen we wederom aankondigen dat wij het toneel zullen zijn van een unieke jazz-namiddag.

 

Jurjen Donkers en Judith van Dijk, beiden vocals, zullen het voorprogramma verzorgen. De rest van de namiddag zullen Lex Jasper (piano), Edwin Corzilius (bas), Frits Landesbergen (drums) en Marjorie Barnes (vocals) optreden.

 

Kaarten zijn verkrijgbaar aan de bar of te reserveren via 050 312 0282.

 

 

7 december 2017 | 19.30 uur
Wolthoorn Pubquiz

Het wordt weer hoog tijd om jullie kennis te testen! Wie durft het aan? Op donderdag 7 december de derde editie van de Wolthoorn Pubquiz.

 

Aanmelden in teams van 3 – 5 personen aan de bar of via 050 312 02 82. Tot dan!

 

1 oktober – 17 december 2017
Expostitie ‘Toyism Takes Over’

Het Toyisme, een collectief van achttien kunstenaars uit negen landen met als uitvalbasis de stad Groningen, viert haar 25 jarige jubileum. Samen met 24 andere locaties in de provincie nemen wij deel aan de expositie ‘Toyism Takes Over’ om mensen kennis te laten maken met deze kunststroming. Het Toyisme kenmerkt zich als kleurrijk, speels en thematisch.

 

Wij hebben vier werken in ons achterlokaal hangen. Kom ze onder het genot van een drankje van dichtbij bekijken en lees meer in het Toyism-boek. Toegang is natuurlijk gratis.

 

We zien jullie graag!

Daarnaast bent u zeven dagen per week van harte welkom in Café Wolthoorn & Co. 

Houd deze pagina en ons Facebookaccount in de gaten voor komende evenementen en acties.