Meteen naar de inhoud
Bieren en wijnen 400x225
Jenevers & whisk(e)ys
Borrelhappen
previous arrow
next arrow

Bieren & wijnen

Onze bar beschikt over zeven tapbieren, waarvan een wisseltap met bier van het seizoen. Geniet van een goed getapt pilsje, een smaakvolle Leffe Blond of wellicht een royale Karmeliet Tripel.

Liever iets specialers? Laat je informeren en verrassen door een van de 27 bieren op fles. Ook het alcoholvrije en -arme assortiment breidt zich meer en meer uit.

Voor de wijnliefhebbers hebben wij twaalf wijnen die per glas verkrijgbaar zijn. Voel je vrij wijnen te proeven die vanuit de hele wereld komen: Zuid-Afrika, Frankrijk, Chili, Italië, Argentinië en Spanje.

Jenevers & whisk(e)ys

In de Wolthoorn drinkt de gast graag een jenever op z’n tijd. We hebben verschillende keuzes in zowel de categorie jong als oud.

We schenken je graag een kopstoot met een ijskoude Ketel 1 of een prachtige Zuidam Rogge Jenever van de plank uit Baarle Nassau.

Ben je meer van de gedistilleerde dranken gerijpt op vaten uit Ierland of Schotland? Ook dan presenteren wij graag ons aanbod van twintig wisselende whisk(e)ys. We kunnen je kennis laten maken met zowel blended als Single Malt varianten.

“I’m on a whiskydiet, I’ve already lost six weeks.” – Anonymous

Borrelhappen

We kennen allemaal de portie gemengde nootjes en het worst-kaas scenario, maar we snijden ook graag een ossenworst aan of maken een punt brie met toastjes voor je klaar.

Liever iets warms? Een portie krokante bitterballen (ook veganistisch verkrijgbaar) of een combinatie van verschillende vlees-, vis- en vegetarische hapjes geheel naar jouw wens is ook mogelijk.

Café Wolthoorn & Co
Turftorenstraat 6
9712 BP Groningen

zo – wo:  vanaf 16:00 uur
do – za: vanaf 15:00 uur

050 312 02 82
info@cafewolthoorn.nl

Fotografie door
Annalie Akkerman & Jan Bartelsman